Target stopt slimme productlijn die navullingen voor u zou hebben besteld

 

 

Target komt niet verder met Target Fetch , een service die via Bluetooth verbonden huishoudelijke artikelen zou hebben gebruikt om uw toiletpapier, papieren handdoeken en handzeep te controleren en opnieuw te bestellen.

 

Het bedrijf kondigde de beslissing op 31 augustus aan in een bericht aan mensen die de service vooraf hadden besteld via de Indiegogo- crowdfundingcampagne. Backers krijgen hun geld terug.

What is going on with Target stopping the sale of trading cards?:  OutOfTheLoop

Target lanceerde op 1 mei de Indiegogo-campagne voor Target Fetch. Destijds wilde het bedrijf 250 bètatesters verzamelen om de service te proberen. Target Fetch zou een toiletspindel (het veerkrachtige ding dat de rol vasthoudt), een papieren handdoekhouder en een zeeppomp hebben die allemaal Bluetooth-compatibel zijn en uitgerust met sensoren. De sensoren in elk product zouden hebben bijgehouden hoeveel van elk item je gebruikt, en de app zou je een waarschuwing hebben gestuurd wanneer je bijna op was. Target Fetch zou dan uw benodigdheden bestellen en verzenden.

 

‘We testen en testen altijd nieuwe producten en diensten voor onze gasten terwijl we eraan werken om nu en in de toekomst aan hun behoeften te voldoen’, aldus het bedrijf in de verklaring. ‘Op dit moment hebben we de beslissing genomen om niet verder te gaan met de Indiegogo-bètatest voor Target Fetch. Ons doel was om te leren en we hebben geweldige input gekregen.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*