De beste aanbiedingen en aanbiedingen voor President’s Day

Here's what is open and closed on Presidents Day

 

Fijne vroege derde maandag in februari, iedereen! Dat staat ook wel bekend als President’s Day, wat oorspronkelijk een federale feestdag was ter ere van de verjaardag van George Washington (22 februari), maar nu ook in de verjaardag van Abe Lincoln (12 februari). Natuurlijk, het is een beetje raar dat veel winkels de dag ‘vieren’ door uitverkoop te houden, maar ik zal overal en altijd een goede deal sluiten. Dus hieronder heb ik enkele van de beste President’s Day-verkopen afgerond die ik heb gevonden, gevolgd door enkele specifieke deals die we vooral leuk vinden. Houd er rekening mee dat CNET een deel van de inkomsten kan krijgen van de gekoppelde winkels en de verkoop van de producten op deze pagina.

 

 

Amazfit Bip-smartwatch voor $ 67,49

 

Sarah Tew/CNET

Voor een beperkte tijd heeft Amazon de Amazfit Bip-smartwatch in uw kleurenkeuze voor $ 67,49 . Dat is niet de beste deal aller tijden die ik heb gezien, maar het is dichtbij – en het is uitstekend. Zelfs als u geen van de andere functies gebruikt, maken alleen de meldingen dit de moeite waard. Zie wie er belt, lees inkomende sms-berichten, ontvang agendameldingen en meer, allemaal zonder uw telefoon aan te raken.

 

 

Here's what is open and closed on Presidents Day

Ding-dong deal

 

Nest Hallo: $ 199 (bespaar $ 30)

 

Tyler Lizenby/CNET

Onze favoriete slimme deurbel is niet de goedkoopste die hij ooit is geweest, maar je krijgt hem nog steeds voor minder dan $ 200. Zorg ervoor dat u over de benodigde deurbelbedrading beschikt en wees bereid om een kleine maandelijkse (of jaarlijkse) vergoeding te betalen voor cloudopslag.

 

 

 

Luxe laptop

 

HP Spectre Folio lederen 2-in-1 13,3-inch laptop: $ 1.050 (bespaar $ 350)

 

Sarah Tew/CNET

Moe van dezelfde oude dezelfde oude laptops? HP’s superdunne, supersexy Spectre wordt nog een beetje sexyer, dankzij een geïntegreerde leren hoes, waardoor het eruitziet als een folio wanneer het gesloten is (vandaar de naam). Specs zijn onder meer een Core i7-processor, 8 GB RAM en een 256 GB SSD. Dit model is pas een paar maanden oud en de prijs is nog nooit zo laag geweest.

 

 

 

Grote tv, kleine prijs

 

Scepter 50-inch HDTV: $ 199,99 (bespaar $ 150)

 

scepter

Een 50-inch tv voor $ 200. Ik laat dat even bezinken. Toegegeven, het heeft geen slimmigheid om van te spreken, maar met drie HDMI-ingangen heb je geen moeite om naast je andere bronnen ruimte te vinden voor je favoriete streaming-stick of -box. CNET heeft dit model niet beoordeeld, maar de gebruikersrecensies – waarvan er meer dan 3.100 zijn – komen uit op een indrukwekkende 4,4 sterren.

 

 

 

Goedkoop veganistisch eten bezorgd

 

Plantaardige maaltijdbezorging van Veestro: 25% besparing

 

Veestro

Noem het de Veganistische versie van Blue Apron: Veestro levert volledig gekookte, plantaardige maaltijden, à la carte of met regelmatige tussenpozen. Op President’s Day kun je 25 procent korting krijgen op elke aankoop met de promotiecode PRESIDENT .

 

 

 

Maak uw airconditioner slim

 

Sensibo Sky: $ 99 (bespaar $ 50)

 

 

Als je een airconditioner of warmtepomp hebt die een afstandsbediening heeft, is het slim om een Sensibo Sky te bevestigen. Bedien hem op afstand, stel timers in, gebruik spraakopdrachten en meer. Tussen nu en 22 februari is er $ 50 korting.

 

 

 

Zet een boksschool in je huis

 

FightCamp Gym: $ 895 (bespaar $ 100)

 

 

Ken je het hele Peloton-fietsgedoe met de videoklassen en realtime prestatiestatistieken? FightCamp Gym is een beetje zo, met streaming, door een instructeur geleide kickbokslessen die op je tv worden gespeeld. De kit bevat een bokszak op volledige hoogte, handschoenen, wikkels, een mat en speciale sensoren om je stoten te volgen. Ziet eruit als een totale knaller, en het is $ 100 korting met promotiecode PREZ .

 

 

CNET’s Cheapskate speurt het web af naar geweldige aanbiedingen voor pc’s, telefoons, gadgets en nog veel meer. Houd er rekening mee dat CNET een deel van de inkomsten kan krijgen uit de verkoop van de producten op deze pagina. Vragen over de Cheapskate blog? Vind de antwoorden op onze FAQ-pagina. Vind meer geweldige aankopen op de CNET Deals-pagina en volg Cheapskate op Facebook en Twitter !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*