Amazon deelt Super Bowl 2019-kortingen uit: $ 42 Alexa Microwave, $ 70 Echo en meer

Amazon - каква справка ни е нужна за счетоводството - Голдън Вижън

Terwijl Amazon alles uit de kast haalde met zijn met sterren bezaaide Super Bowl-commercial uit 2019, verlaagde het ook de prijzen op een breed scala van zijn Alexa-aangedreven apparaten, waaronder zijn spraakgestuurde magnetron en Kindle Paperwhite e-reader.

 

We hebben de beste deals hieronder verzameld — die allemaal nog beschikbaar waren vanaf maandag 4 februari 10.00 uur ET.

Amazon - каква справка ни е нужна за счетоводството - Голдън Вижън

AmazonBasics Magnetron met Alexa, $ 42 (bespaar $ 18)

 

Tyler Lizenby/CNET

Dit is een aantrekkelijke prijs voor elke gewone magnetron van dit formaat, maar natuurlijk heeft dit AmazonBasics-model ook ondersteuning voor Alexa ingebouwd. Je hebt nog steeds een Echo-luidspreker in de buurt nodig om je commando’s te ontleden – de magnetron heeft geen geïntegreerde microfoon – maar als Alexa je huis al heeft overgenomen, is deze magnetron van $ 42 een voor de hand liggende volgende stap.

 

 

 

Amazon FireTV-kubus, $ 80 (bespaar $ 40)

 

Sarah Tew/CNET

Met Amazon’s Fire TV Cube kun je al je afstandsbedieningen afronden en ze voorzichtig in een rommellade leggen. Als de Cube eenmaal is ingesteld, kun je ‘ Alexa , zet de tv aan’ zeggen – of tientallen andere audio-video-instructies geven – en de Cube doet de rest. Deze korting is niet helemaal gelijk aan de deal met 50 procent korting tijdens Black Friday, maar het komt in de buurt.

 

 

 

Fire TV Recast-bundel met Fire TV Stick 4K en HD-antenne, $ 250 (bespaar $ 50)

 

Ry Crist/CNET

Amazon’s herschikking kost normaal $ 230 op zichzelf. Deze bundel bevat het DVR-systeem – plus de Fire TV Stick 4K , die op zichzelf al een geweldige waarde is voor $ 40 – en een HD-antenne, die een extra $ 10 tot $ 40 of meer kan opleveren. Dit is een solide deal voor een uitgebreide oplossing voor het doorknippen van snoeren.

 

 

 

Amazon Kindle Paperwhite, $ 100 (bespaar $ 30)

 

Sarah Tew/CNET

Amazon’s 2018-vernieuwing van zijn Paperwhite e-book reader is een enthousiaste CNET Editors’ Choice voor iedereen die op zoek is naar een speciaal leesapparaat. Het is eindelijk waterdicht en de toevoeging van Bluetooth-audio maakt het ook geweldig voor fans van audioboeken.

 

 

 

Amazon Echo (tweede generatie) voor $ 70 (bespaar $ 30)

 

Ian Knighton/CNET

Alexa blijft de gouden standaard stemassistent in het spel, en de nieuwe en verbeterde Echo was al de moeite waard voor $ 100. Voor $ 70 is het een koopje.

 

 

 

Amazon Smart Plug voor $ 15 (bespaar $ 10)

 

Ben Fox Rubin/CNET

Als je al toegewijd bent aan Alexa-uitrusting, zal deze slimme plug het lukken – en dit is ongeveer net zo goed als een prijs die je zult vinden. Dat gezegd hebbende, zijn er betere – hoewel duurdere – slimme stekkers die er zijn, zoals de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug met Power Monitoring , die meer maatwerk en bredere compatibiliteit bieden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*